Kan je je ook online laten hypnotiseren?

Niet dat ik er interesse in heb, maar ik kwam hier op na een vraag van iemand hiervoor.

Weet jij het antwoord?

/2500

Online hypnotiseren lijkt me me moeilijk, maar ook niet onmogelijk. Het is inmiddels wel al gebleken dat energie doorsturen via een site heel goed kan. En dat is toch meestal niet eens direct omdat er nog tijd zit tussen het sturen van de energie via een site en het ontvangen hiervan! Als je het zo bekijkt, dan zou hypnotiseren ook mogelijk kunnen zijn.

online gaat denk ik niet , maar er zijn wel hypnose cd's en mp3's te vinden. Van Wendi Friesen of Dick Sutphen bijvoorbeeld.

Bronnen:
http://www.wendi.com/

Ja dat kan, kan op elke manier... Wist je dat je al gehypnotiseerd bent, door de reclame, door de media, door de politiek, door je verleden, door je leraren en je ouders, door je vriendje/vriendinnetje... Echt waar hoor...

er zijn wel wat filmpjes op youtube pas wel op als je meerdere gaat zoeken zitten ook nog wat pranks tussen. maar zie link voor een soort van hypnose filmpje.

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=1tKnv3_YcGs

Ja, dat kan. Alles wat je nodig hebt is hypnotische suggesties en iemand die bereid is die suggesties te volgen. En dat kan ook online. In feite brengt een ander je namelijk niet onder hypnose, maar doe je dat zelf. Een hypnotiseur begeleidt dat proces, maar als je zijn instructies niet volgt, gebeurt er niets. Als je zijn instructies wel volgt, kunnen die net zo goed werken als ze via internet bij jou aankomen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100