Hoe word ik schor

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ga screamo zingen :DD

door een uur midden in een weiland héél hard te gaan staan schreeuwen

De combinatie alcohol, rook en hard zingen doet het meestal wel.

Door regelmatig spannende voetbalwedstrijden bij te wonen....

Je stembanden goed over belasten. Schreeuwen, roken, drinken, meezingen. Bij iemand op visite gaan met een flinke keelontsteking, er dicht naast gaan zitten en uit hetzelfde glas drinken en dan hopen dat je er ook last van krijgt, de minst leuke optie lijkt me.

een hele doos sigaren oproken achter elkaar

Weekendje festivallen. Wie daar niet schor vandaan komt, doet toch echt iets fout. Oftewel: over een aardig korte periode je stembanden zoveel mogelijk overbelasten.

Door je stembanden te overbelasten. En dat kan door veel te lang veel te hard schreeuwen / zingen, maar ook door een flinke verkoudheid waarbij je je longen min of meer naar buiten hoest. Gelukkig is de stem meestal met een weekje weer terug waar die hoort.

De meest voorkomende komt door luchtweginfectie geeft zwelling in de keel ook poliepen kysten en knobbeltjes;stress kan verhoogde spanninggeven op de strottehoofd spieren,en eerder gegeven antwoorden zijn overduidelijk dat weet eigenlijk iedereen

Bronnen:
medische informatie

ga een weekje op kamp, leer van te voren VEEL songteksten uit je hoofd, en zing op de dans/zing avond (bonte avond oid) superhard mee, op het allerhardst.

Door te gaan grunten.

Een flinke autorit, met alle ramen open.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100