Geef ik een deel van mijn energie weg? zie uitleg.. (donatie)

Mij is ooit verteld die er in geloofde dat in je lichaam unieke energie zit jou energie zeg maar. als ik overlijd en iemand mijn bijv. hart doneer, gaat mijn energie dan mee met het hart? Zeg maar een stukje geest. Dat verweven is met je lichaam. Is dat dan niet slecht en moet je dan wel je organen doneren?

ik hoop dat het een beetje duidelijk is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Geen idee wie je dat ooit verteld is, maar sinds wanneer geloof jij alles wat je verteld wordt? Je kunt zelf kiezen of je dit gelooft of niet, maar wetenschappelijk is er in elk geval geen enkel bewijs voor. Dus doneer rustig je organen, als je dood bent is je lichaam niet meer dan een stoffelijk omhulsel dat 'het niet meer doet'.

De energie die jij bezit zit overal. Dus of je het nu geeft of niet. De ander heeft het al. Maar ik geloof wel dat elke cel in jouw lichaam, jezelf als een geheel representeert. Waarmee het dus ook elke emotie en geheugen bevat. Ik heb eens gehoord, dat iemand die een donorhart heeft gekregen, plotseling dingen herinnerde van de donor zijn leven. Je lichaam is niets anders als een omhulsel voor je ziel. Wanneer je ziel klaar is met je leven, dan zal hij verder gaan. Je omhulsel is dan niets anders meer als een omhulsel. Je kunt het eren of niet. Dat zal de ziel niets uitmaken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100