Hebben Adam en Eva dinosaurussen gezien? waren Adam en Eva nou normale homosapiens of waren het nou neander thalers?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Adam en Eva zijn symbolische figuren voor de eerste (moderne) mens, en hebben uiteraard nooit echt bestaan. Voordat de eerste échte Adam en Eva ofwel de echte eerste mensen verschenen (en bij echte mensen bedoelen we in dit geval inderdaad homo sapiens) waren de dinosauriers als lang, breed en hoog uitgestorven. De dino's stierven zo'n 65 miljoen jaar geleden uit, terwijl de eerste mens krap 40.000 jaar geleden op het toneel kwam . Daar zit toch al snel een slorige .....64,5miljoen jaar tussen.

Sorry, maar Adam en Eva waren een sprookje. Ze bestonden niet.

dino's waren niet gelijk met mensen op aarde. en volgens de bijbel waren er geen neander thalers, en volgens de evolutietheorie waren er inderdaad niet zomaar 2 mensen.

In de tijd waarin Adam en Eva geleefd zouden moeten is 6000 jaar geleden. Toen waren de neandethalers al uitgestorven EN waren de dinosauriers uitgestorven. We hebben het bij evolutie van mensen en andere dieren over 100.000en jaren.

Toen de eerste mensen rondliepen waren de dinosaurussen al heel lang uitgestorven.

Als ze bestonden waren ze gewone mensen maar ze hebben in ieder geval heel interessante tijden en bijzonder avonturen meegemaakt. Zo bijzonder dat de boek die hun verhaal vertelt is waarschijnlijke de grootste bestseller van alle tijden. Er zijn ook heel veel films gemaakt naar aanleiding van dat verhaal niet precies hetzelfde maar heel dicht bij. De laatste was een 3D geval over een planeet die op een prachtig tuin lijkt met een bijzonder boom die men probeert te vernietigen alleen al die mensen waren blauw. Trouwens Dinosaurus hebben Adam en Eva waarschijnlijk niet gezien wel een enorme slang.

Bronnen:
http://www.biblija.net/biblija.cgi?m=Gen&i...

Het waren mensen. Believe it or not. Gewone mensen.

Bronnen:
de Bijbel

JA,want God schiep eerst de mens en toen de dieren ze hebben ze zelfs te eten gegeven

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100