Hoe komt het dat ik hyper word van koffie?

Als ik een kop koffie heb gedronken word ik extreem hyper. Ik kan mijn energie niet kwijt en kan uit wanhoop zelfs met dingen gooien of maak ze stuk. Nu weet ik dat er in koffie veel cafeïne zit waar menig mens actief of druk van word, het probleem bij mij is dat ik bij andere producten die veel cafeïne bevatten dit gevoel niet krijg (zoals bijvoorbeeld een blikje energy).
Ik heb geen ADHD (wellicht kenmerken of symptomen van ADD maar dit is niet getest, ook slik ik 's ochtends vitamine C tabletten en een capsule visolie.
Nu is de vraag dus hoe het komt dat ik zo extreem hyper word van koffie als het niet aan de cafeïne ligt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het kan zijn dat jij gevoelig bent voor de cafeïne die in koffie zit. Melk erin doen heeft geen zin, want de hoeveelheid cafeïne blijft hetzelfde. Misschien drink je koffie op je nuchtere maag? dat kan hard aankomen en ervoor zorgen dat je 'hyper' wordt. Drink je veel energy drankjes? Het kan ook zijn dat het alles bij elkaar is, dus die drankjes plus de koffie en dat je juist daardoor 'hyper' wordt. Kun je proberen een poosje geen koffie te drinken? En in plaats daarvan thee? Ik hoop dat je er iets mee kunt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100