Muggenbult net onder oog, zwelling word per dag erger, klopt dat?

Hoii, ik ben donderdagmiddag door een mug net onder mijn oog geprikt. Toen had ik het niet echt door maar het was wel erg rood en dik. De volgende dag was de zwelling een beetje weg en hij was niet rood meer maar het deed veel meer pijn. Toen ik vanochtend opstond was de pijn heel heftig en hij was veel meer gezwollen en roder geworden.

Als ik dit Google dan staat er dat het helemaal blauw moet zijn of dat je niks meer kan zien, dat is niet zo, ik zie alleen maar een beetje wazig er doorheen. Ook heb ik hoofdpijn boven mijn rechteroog (het oog waar ik gestoken ben)

Mijn vraag was of iemand weet of dit überhaupt wel klopt en dat ik nu geen nare ziekte heb ofzo en of iemand weet wat ik tegen de pijn kan gaan doen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het wazige zicht kan komen door de druk van de zwelling op het oog. Ik zou inderdaad naar de huisarts gaan. Waarschijnlijk geeft hij een zalf wat de zwelling verminderd. Als de zwelling/druk niet afneemt zou ik ook even naar de optometrist gaan. Bezoek/onderzoek is meestal gratis. Het kan zijn dat de verhoogde oogdruk ook meer hoofdpijn klachten kan geven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100