Hoe moet je uit jezelf kotsen?

Ik ben echt niet lekker en heb de hele tijd kotsneigingen alleen het lukt niet. Nu zegt mijn moeder dat ik mijn vinger in mijn keel kan steken om het te stimuleren alleen dat lukt niet echt. Ik krijg kotsneigingen maar meer niet. Ook begint mijn huig te irriteren doordat ik m met mijn nagels aanraak. Doe ik het verkeerd? Moet het juist met mijn vingers ik hem niet te irriteren? Of moet ik wat anders doen om te kotsen? Of zit er een mentale blokkade dat het niet lukt en hoe kom ik daar overheen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het is niet de bedoeling dat je je huig gaat beschadigen. Als je dan toch braakneigingen wil opwekken, ga dan met je vinger over je tong (zo ver mogelijk).

Het kan wel hoor Teddy, natuurlijk allereerst door een - vinger diep in je keel te steken, maar niet iedereen kan dit - zout warm water drinken, daarvan kan men vaak wel spugen. - geur van verrot vlees, krijg je ook een kokhals reactie van - bananen eten (4-5 is goed) en daarna cola drinken Als je dit nou niet wilt doen, toch maar niet, kan je beter wat cola drinken tegen die misselijkheid. Ik hoor het ook om mij heen dat dit echt helpt bij misselijkheid en buikpijn. Beterschap! Toegevoegd na 3 minuten: Cola drinken tegen misselijkheid, moet zijn niet gekoelde dus lauwe cola. Dat is wel belangrijk.

Bronnen:
https://drogespieren.nl/overig/helpt-cola-...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100