Wat kost een beugel?

Mijn zoon moet binnenkort een beugel.
Ik vroeg me af hoeveel de kosten hiervan bedragen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De prijs van een beugel verschilt nogal, het hangt af van wat voor soort beugel er nodig is, en het aantal behandelingen. maar alles bij elkaar is het ongeveer tussen de 2100 en 2500 euro. (internet) maar ik heb even verder gekeken, en daar heb ik gevonden dat het beginbedrag ongeveer 650 euro is, endat je dan ook nog wat per maand moet betalen. je zou eigenlijk gewoon even bij uw Ortho moeten informeren.

Dat kun je het beste aan je tandarts vragen! Er zit best veel verschil in een beugel..en een beugel namelijk!

Een beugel kost minimaal 2.500 euro per jaar......

Bronnen:
http://www.jmouders.nl/Nieuwsartikelpagina...

Dat hangt ervan af hoe ernstig het gebit is. De kosten kunnen varieren van 1.500,- tot wel 5.000,- euro. Als je een aanvullend tandartspakket hebt worden de kosten bij de meeste verzekeraars volledig vergoedt.

55 euro per maand.

een beugel is niet altijd pure noodzaak bijv ik zou vroeger een beugel hebben moeten gehad maar later werd het spleetje tussen de tanden ( die ik dus heb ) in de mode zo zie je maar eens hoe een tandarst ernaast kan zitten....

Een goeie tip van de site van het Nibud (altijd handig bij vraagstukken over uitgaven en je kunt ze ook nog gratis bellen!) Nibud Tip Top 30 1. Beugelplan en offerte Als je kind een beugel krijgt, vraag dan bij diverse orthodontisten om een 'beugelplan' en offerte. Het prijsverschil is enorm. Bekijk ook hoe vaak je kind naar de orthodontist moet, dat kan oplopen tot 1x per week, let dus ook op de reiskosten! Mw. N. de Jager, Petten Kortom: Rondvragen loont, goeie tip van deze mevrouw. Succes en voor uw kind: Sterkte!

Bronnen:
www.nibud.nl

Je kunt van tevoren eens de papieren van je zorgverzekering erop nalezen, of de klantenservice bellen. Ik heb 2 kinderen met een beugel, en bij beiden wordt het volledig vergoed door de zorgverzekeraar. (zij zijn beiden nog in de tienerleeftijd)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100