Welke kleur is voor jongens en meisjes?

mijn beste vriendin gaat bijna bevallen en ze gaan (nu pas) de babykamer maken maar ze willen nog niet weten of het een jongen of meisje word

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Geel en rood. Maar geel in combinatie met lichtblauw is ook erg mooi voor beide geslachten. Ik ben een meisje en had toen ik klein was een kamertje in Groen-geel. puur roze of roze en wit zou ik niet doen (hetzelfde met blauw).

De zachte kleuren, groen, geel en natuurlijk wit. Toegevoegd na 4 minuten: Overigens kunnen knetterkleuren tegenwoordig ook wel, en de ouders moeten het toch zelf beslissen er is geen wet of regelgeving voor. Eigenlijk doen wat het leukste is voor het gevoel van de ouders.

Daar is geen wetgeving voor. Vooralsnog mag je alle kleuren gebruiken.

Je kan veel zachte kleuren gebruiken zoals; wit, geel, oranje, groen en licht blauw kan natuurlijk ook. Toegevoegd na 2 minuten: Wat ook heel leuk is om de muren verschillende kleuren te geven. Bijvoorbeeld de ene wand lichtgeel en de andere lichtoranje. Je kan dan ontelbare combinaties maken, met elk een andere uitstraling. Of je kan een patroon in bijvoorbeeld wit op een blauwe wand spuiten (zoals wolkjes ect.) Wel zou ik je vriendin adviseren om niet te drukke combinaties te maken. Dan lijkt de kamer klein en benauwd. En dat wil je natuurlijk niet!

Limegroen, azuurblauw, oranje en paars kan voor beide.

Het maakt weinig uit welke kleur je voor deze kamer gebruikt. Toen mijn zusje werd geboren wisten wij het vantevoren ook niet, haar kamer was zacht geel. En wit is eigenlijk altijd goed.

ik vind tegenwoordig alle kleuren wel kunnen persoonlijk houd ik niet van wit. ik vind het zo'n ziekenhuis kleurtje maar dat is mijn mening dan hè

Wit,Groen,Geel en Oranje

roze voor en meisje en blauw voor een jongentje

alle kleuren zijn voor jongens en meisjes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100