mijn lichaam is heel slank maar mijn wangen en gesicht heel dik, hoe komt dit en kan ik dit verminderen?

Toegevoegd na 5 minuten:
Ik ben 165cm lang en 43kg best wel veel te licht dus. Alleen als ik naar mn gezicht kijk zie ik hele bolle wangen. Zelf vind ik het echt niet mooi en anderen zien het ook.. Bestaat er een manier waardoor je (snel) een slanker gezicht kunt krijgen. Ohja, ik heb al wat op internet gekeken maar daar staan dingen zoals: veel sporten. Voor mij werkt dat ook niet want ik sport al erg veel. Kan iemand mij helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is gewoon je bouw. Je hebt een wat ronder gezicht, daar kun je niet zoveel aan doen. Als je gaat afvallen word je gezicht misschien dunner, maar dan kan het zijn dat je lichaam weer niet in verhouding is. Zoek naar kleding, kapsel en make-up die bij je figuur en gezicht passen, zodat je kan stralen. Accepteer jezelf, zoek naar je mooie en sterke punten. Toegevoegd na 11 minuten: Naar aanleiding van je toevoeging: Je hebt een BMI van 15,9. Dat is zwaar ondergewicht! Als jij vind dat je een dik gezicht hebt bij dat gewicht, dan heb je volgens mij last van een verstoord zelfbeeld. Ben je hier al eens mee naar de huisarts geweest? Eet je verder wel gezond naast je sporten? Hoe oud ben je eigenlijk? Als je nog jong bent, kan het ook een soort 'babyvet' zijn, dat gaat vanzelf weg.

Dan heb jij waarschijnlijk een ronde gezichtsvorm. Dat heeft niets te maken met dun of dik zijn, maar is door aangeboren eigenschappen zo gevormd. Door lang(er) haar kan je dat camoufleren. Kort haar dat rond je gezicht hangt benadrukt juist de bolle vorm ervan. Bij je oren en je wangen moet het haar weinig volume hebben, want daar is je gezicht het breedst.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100