zijn er oordpojes die (bijna)al het geluid doven?

Ik zal even mijn situatie uit leggen. Ik woon in een studentenhuis waar vaak tot na 11-12 uur kabaal-lawaai is hoewel ik hier meestal geen last van heb is het wel zeer vervelend als je een dagje om 22:00 uur wilt gaan slapen omdat je de volgende dag weer om 7:00 uur moet gaan werken.

ik heb het al ge probeert met van die standaard gelen oordopjes die ik ook in de fabriek gebruik. Alleen deze zijn helaas bij langen na niet sterk genoeg. ik ben dus echt op zoek naar oordjes die of een andere/betere oplossing al het geluid buiten sluiten zodat ik niets of nagenoeg niets meer hoor

ps.

ik heb zelf al even gezocht en deze site gevonden:

http://www.oordopjes-kopen.nl/assorti-compleet-15-x-2-paar-foam-oordopjes/slapen/zakjes-25-paar-foam.html

waar ik dit pakt van oordopjes heb besteld.
Maar hopelijk heeft iemand op deze site er meer verstand van dan mij, die mij verder kan helpen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Voor zover er bekend is, bestaan er geen oordoppen op de markt die helemaal nul komma nul geluiden doorlaten. Oordoppen die helemaal geen geluid doorlaten en daarmee geluidsdicht zijn en volledige stilte bieden zijn er dus helaas niet. Maar ondanks dat ze geen complete stilte kunnen bieden, kunnen ze wel goed van pas komen tegen geluiden zoals geluidsoverlast. Qua oordopjes tegen geluid zijn er drie mogelijkheden, namelijk schuimoordopjes, oordoppen met filter of otoplastieken. Schuimoordopjes sluiten het oor helemaal af, maar desondanks blijf je ook hierbij nog enkele geluiden horen. Oordoppen met een filter bevatten een filter, waardoor er connectie met de buitenwereld blijft en dus geen volledige stilte ontstaat. Als laatste zijn er ook nog op maat gemaakte oordoppen. Deze kunnen wel volledig dicht worden geleverd, maar ook deze bieden geen volledige 100% geluidsvrije situatie.

Bronnen:
https://www.alpine.nl/blog/geluidsdichte-o...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100