Wat is de meest bijzondere tattoo?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat is voor iedereen verschillend.voor de 1 tatoo ve zyn lievelingsster uoor ander vreemde vormen kwestie van smaak

een tattoo gemaakt van de as van iemand die overleden is.

Dat is voor iedereen anders, voor mij is het mijn hond omdat ik die heb moeten laten inslapen en ik haar nog elke dag mis.

Ik ken iemand die heeft het katholieke gebed: het Onze Vader op zijn rug laten zetten. Op zijn buik Jezus die aan het kruis hangt en op zijn benen: de Maagd Maria en Johannes de Doper

Ik heb een paar leuke gevonden. Klik op de link en je vind er nog veel meer. Deze vond ik zo leuk, die moest ik toch met jullie delen! Veel kijkplezier, er staan inderdaad wat "alternatieve" tatoeages tussen.

Bronnen:
http://images.google.nl/images?hl=nl&q=cra...

Glow in the dark tattoo (met blacklight)

De meest bijzondere tattoo is een tattoo die voor degene die hem heeft, een hele diepgaande emotionele waarde heeft en daarmee ook een bijzonder verhaal.

Een tattoo waar je goede emoties mee opwekt; een glimlach,ontroering,bewondering.

De tattoo "AZ 2008 kampioen" die een supporter in een iets te voorbarige bui heeft laten zetten (ze werden het uiteindelijk net niet), mag je toch wel bijzonder noemen.

Moko maar dat mag je geen tattoo noemen =) Toegevoegd na 4 minuten: (is dus ook geen tattoo maar moko)

EEn tatoo met nederland wetreldkampioen 2010 die ik zag bij feyenoord op de tribune alsof we winnen zullen van brazilie en duitsland

Dat is heel persoonlijk. Een tatoeage met een verhaal of emotie erachter maakt hem bijzonder. Een tatoeage die alleen jij hebt en verder niemand anders,dat maakt voor mij een tatoeage ook bijzonder.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100