Wie heeft ervaring met St. Janskruid tegen somberheid. Werkt het? Of weet je een alternatief (zonder recept)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Sint Janskruid is een uitstekend middel tegen somberheid. Maar je kan het zo maar niet gebruiken zonder te weten waar je klacht van daan komt!! Ergens is er een oorzaak voor deze klacht en dat kunnen er velen zijn!!Voor iedere oorzaak is er een ander middel, soms ook gecombineerd De klacht kan ook nog ontstaan door een tekort aan bepaalde mineralen B.v. magnesium of zink. Natuurlijk kan ik je wel een alternatief aan bevelen( zonder recept) Maar dan moeten we eerst achter de oorzaak komen. Het is wel een klacht waar je iets aan moet doen, voordat het nog erger wordt.

Ooit vroeg een dokter mij bij een bui van hevige somberheid (lichte depressie) wat doe je het liefst : ik antwoordde : fietsen , in de zon een boek lezen en een ijsje eten. Hij antwoordde : Doen ,mijn jongen en ik was genezen.

Sint Janskruid werkt zeker, heb het zelf een tijd gebruikt. Het duurt alleen zo'n 2 maanden voor het gaat werken. En het effect is ook maar heel licht.

Sint Janskruid is beslist niet ongevaarlijk! Ga eerst even naar een dokter om te vragen of het wel goed voor je is, in jouw specifieke situatie. Het werkt bij iedereen anders. Niet zómaar nemen, ook al is het in het vrije verkoop.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100