Waarom zit ik nog steeds op goeie vraag terwijl ik eigenlijk gewoon naar bed moet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Misschien omdat GV nog betrekkelijk nieuw is voor je. Ik had dat ook in het begin,je wilt niks missen. En ook ik bleef hangen achter die pc,maar op een gegeven moment kom je erachter dat je niks mist. Alles kun je de andere dag ook opzoeken en terug zien. Dit wordt niet meer alleen maar minder. Ik kan de computer nu gewoon s,avons als ik het genoeg vind gewoon uitzetten. Tenslotte je slaap heb je ook nodig,anders kom je jezelf de andere dag weer tegen.

Omdat je verslaafd bent. Ik ken het, je bent niet de enige...

Verslaafd heet dat!

Misschien slaap je bijna altijd slecht en probeer je dat uit te stellen?

Omdat gv iets extra's aan je leven toevoegt en slapen niet:P

goeie vraag...! wou ook eigenlijk al lang al naar bed maar zit ook nog steeds hier...

Omdat GV het antwoord op al je vragen is! Toegevoegd na 3 minuten: paradox anyone...

Omdat je misschien nog niet moe bent,en je anders toch maar wat ligt te woelen in bed?

Omdat je vandaag niets hebt gedaan wat jou genoeg voldoening heeft gegeven. Oftewel, je hebt niets gedaan waardoor je kunt zeggen; vandaag heb ik xx bereikt. Of; ik heb vandaag het verschil gemaakt. Daardoor ga je zoeken op het medium "internet" naar iets wat jou voldoening geeft. Voldoening geeft je innerlijke rust. Soms ook spanning, maar wel gezonde spanning. En geloof mij maar, ik weet waar ik het over heb. Anders zou ik allang van het internet af geweest zijn. (kijk naar tijd)

omdat je t niet los kan jaten

Waarom mijn dochter altijd op Hyves en mijnlevenstinkt.nl zit: verslaving, op zoek naar bevestiging en vermijden van de werkelijkheid. Volgens haar psycholoog dan. Herkenbaar?

Omdat je vandaag nog niks nieuws geleerd hebt!

Je verstand laat het (hopelijk voor jou) tijdelijk afweten hetgeen bij een verslaving structureel genoemd kan worden. De pull factoren die je naar je bed moeten trekken kunnen het niet winnen van die je naar je compter trekken. Mogelijk vind je GV een waardevolle aanvulling op je sociale leven en het feit dat je nieuwsgierigheid aan de ene en je drang om iets voor een ander te kunnen doen anderzijds te sterk zijn om de verstandige i.p.v. de leuke beslissing te nemen

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100