Heeft iemand ervaring met een kijkoperatie in de pols?

Binnenkort krijg ik een kijkoperatie in mijn pols vanwege een verdenking van een SL-laesie. Heeft iemand dit ooit meegemaakt en wat kan ik verwachten? Ik zie er namelijk erg tegen op, ook nog eens omdat ik diabeet ben en nuchter moet blijven voor de operatie.

Toegevoegd na 7 minuten:
Ik krijg geen algehele narcose, alleen mijn arm wordt verdoofd. : (

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik in mijn keel vroeger, heerlijk onder narcose geweest. En heerlijk wakker geworden. Ik denk dat jij ook onder narcose word gebracht

Ik ben 3 x geopereerd aan mijn pols. Maar niet voor hetzelfde als jij moet. 2x vanwege een ganglion en de 3e keer omdat er iets fout was gegaan tijdens de 2e operatie. Ik hoorde later van de fysiotherapeut dat er tijdens handoperaties heel vaak iets fout gaat, dus wees aub voorzichtig! Ik zeg altijd, als je niet veel pijn hebt, NIET DOEN! Het is 1x plaatselijk en 2 x narcose. Tijdens plaatselijk krijg je dus een verdoving en je hand,tenminste bij mij, wordt dan erg dik. Bij mij moest de chirurg de ganglion (= een zenuwknoop) ook van het bot afhalen, dat voelde ik goed, deed pijn. Ook na de operatie met plaatselijk, veel pijn gehad. Maar dit is natuurlijk heel anders dan wat jij ondergaat. VEEL SUCCES!!

Afwachten hoe het zal gaan Afwachten waar je zult staan Afwachten hoe het gaat lopen Afwachten of het zal verkopen. Afwachten hoe het draait Afwachten hoe de wind waait Afwachten of hij het doet Afwachten of het wel moet. Afwachten wat gaat gebeuren Afwachten of het op zal fleuren Afwachten of het nog beter wordt Afwachten of het lang duurt of kort. Alles blijft afwachten in het leven Dat is voor allen een vast gegeven We kunnen niet in de toekomst zien En dat is ook maar goed, misschien..

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100