Hoe kan ik na 30 jaar de dood van mijn moeder alsnog verwerken?

Toen ik 5 was heeft mijn moeder zich van het leven beroofd. Ik heb geleerd mijn gevoelens en verdriet weg te stoppen. Ik merk nu, 30 jaar later dat ik last heb van verlatingsangst. Ik heb het vermoeden dat ik het verlies nooit hebt verwerkt. Kan ik dit alsnog doen? En zo ja hoe?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je uit de omgeving van Utrecht komt, dan kun je hier terecht: http://www.humanitasutrecht.nl/project-steun-bij-rouw/ Als je ergens anders woont, dan kun je contact opnemen met Humanitas voor hulp bij jou in de buurt. http://www.humanitas.nl/ Je kunt bij hen terecht met alle tegenslagen uit je leven.

Je moet het niet verwerken maar onder ogen zien, als ze wist hoeveel ze voor je betekende leefde ze nog maar met als kom je niet verder. het is gebeurt je moet hier niet voor vrezen, je moet je zelf bewijzen dat je de werkelijkheid onder ogen kan zien.

Weet je de reden van haar zelfmoord? Feit is dat jij het niet kon voorkomen. En wellicht waren de redenen toen van je moeder achteraf niet redenen om toen die keuze te maken. Echter het gebeurde valt niet terug te draaien. Heb je ooit over deze gebeurtenis met iemand, vader tantes, ooms, vrienden moeder of eigen vrienden partner gesproken?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100