kan iemand mij raad geven voor mijn bijwerkingen met het gebruik van concerta?

Ik gebruik nu bijna een jaar lang concerta. ongeveer 4 maanden lang heb ik 36mg ingenomen. De laatste tijd merkte ik dat als ik veel moest luisteren naar bijvoorbeeld de leraren dat ik opeens een beetje hoofdpijn kreeg en als ik door probeerde te luisteren ik steeds minder begreep wat er gezegd werd en steeds meer in mijn gedachte verdween. Hierdoor ben ik met een 54mg begonnen. De eerste dag kon ik vele malen beter concentreren, maar dit keer verloor ik veel sneller mijn aandacht en verloor ik mezelf in mijn gedachten. Toen ben ik gaan denken en weet ik volgensmij hoe dit komt.

INPUT: Lezen, Luisteren.
OUTPUT: Schrijven, Praten.

36mg
Veel input = snel verdwijnen in mijn gedachte
Veel output = Verder weg gaan van het verdwijnen in mijn gedachte

54mg
Veel meer input door beter concentratie = veel sneller verdwijnen in mijn gedachte.
Veel meer output = Meer output nodig om verder weg te gaan van het verdwijnen in mijn gedachte.


Als ik verdwijn in mijn gedachte heb ik geen zin om te luisteren naar mensen, ik heb geen zin om na te denken over wat ik moet gaan doen. Emotie op mijn gezicht verdwijnd, mensen vertellen mij dat ze geen emotie kunnen waarnemen in mijn gezicht als ik in mijn gedachte verdwijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

-redelijk hoge dosis magnesium-citraat (400 a 1000mg per dag) -(gefermenteerde) levertraan daarna concerta proberen af te bouwen. NB: eigenlijk gaat mijn raad veel verder. Naast levertraan ook meer andere dierlijke vetten gaan eten, geen toegevoegde suikers meer, enzovoorts.

Is het niet verstandig om dit te bespreken met de persoon die jou de Concerta voorschrijft? Huisarts/psychiater?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100