weet iemand of MMS goed werkt?

MMS staat voor Mineral Miracle Supplement. Het zou een soort alternatief moeten zijn voor antibioticum. Je zou er veel ziektes mee kunnen genezen. Dus ik vroeg me af of hier mensen zijn die het gebruikt hebben, en wat hun ervaringen ermee zijn.
http://www.miraclemineral.org/
ook ok veel andere websites te vinden.

Weet jij het antwoord?

/2500

"The answer to AIDS, hepatitis A,B and C, malaria, herpes, TB, most cancer and many more of mankind's worse diseases has been found." Wat denk je zelf? Heb je echt nog meer aanwijzingen nodig dat dit de zoveelste 'wonderpil' is die oplichters je aan willen smeren? Het lijkt verdorie wel een uit de hand gelopen Bio-Stabilreclame: "Ja, het werkte zo goed tegen mijn blaasontsteking dat ik zei tegen m'n zus, ik zeg, dat helpt vat ook voor jouw migraine!" Als je echte informatie wilt over de werkzame stof (chlorine dioxide), is zelfs Wikipedia al een betrouwbaarder bron. Het is een stof die al heel lang gebruikt wordt, voor desinfectie en als bleekmiddel. De werkzaamheid als desinfectans is al lang en breed onderzocht. Bovendien: als mensen in gebieden waar het gebruikt wordt om drinkwater te zuiveren spontaan immuun waren tegen AIDS, hep. A, B en C, Malaria, herpes, TB en kanker, héb ik zo'n vermoeden dat dat al wel iemand zou zijn opgevallen.

Bronnen:
http://en.wikipedia.org/wiki/Chlorine_dioxide

Het is gewoon kwakzalverrij want het middel is geen erkend geneesmiddel Toegevoegd na 2 minuten: Er bestaat echter geen enkel wetenschappelijk bewijs voor dat het middel ook daadwerkelijk helpt

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Miracle_Miner...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100