Waardoor heb ik stuiptrekkingen in mijn nek?

Ik heb al sinds 2 jaar irritante stuiptrekkingen in mijn nek. Ik weet niet hoe dit komt of waardoor. weet iemand het? Het is namelijk erg irritant dat mensen naar mij kijken als mijn hoofd opeens omhoog schiet.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als je vaak in de stress zit of sport dan kan je makkelijk een magnesium tekort oplopen. Magnesium is nodig voor vele biologische functies in het lichaam, inclusief meer dan 300 enzymatische reacties. Een tekort aan magnesium wordt vaak over het hoofd gezien omdat het niet in verband gebracht wordt met een bepaald syndroom. Tekenen van een tekort zijn spierzwakte, verlies van eetlust, overgeven, diarree, vermoeidheid, zenuwachtig en geïrriteerd worden. Als het tekort doorzet kan dit leiden tot spiertrekkingen, krampen en stuipen. Een tekort kan ook ontstaan als men vaak overgeeft of langdurig last heeft van diaree, bij misbruik van diuretica of bij laxeermiddelen en bij overmatig alcohol gebruik. Als men een hoge inname heeft van calcium, proteïne, vitamine D en alcohol heeft men meer magnesium nodig.

Bronnen:
http://www.magnesiuminformatie.nl/magnesiu...

Gilles de la Tourette? Dat heb je in vele soorten, mate. (En nee het is niet alleen met geluiden of scheldwoorden, ook met tics en bewegingen) Even langs je huisarts! En idd kan het ook niets zijn of stress.

Bronnen:
http://nl.m.wikipedia.org/wiki/Syndroom_va...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100