zou het veel uitmaken voor je gezondheid of je cigaretten rookt met of zonder kunstmatige toevoegingen?

er zijn een aantal merken cigaretten op de markt die geen toevoegingen stoppen in cigaretten (American Spirit bijvoorbeeld). Zouden ze iets minder ongezond zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee zelfs biologische tabak (American Spirit) is tabak... En tabak maakt je verslaafd... Hij maakt je keel open voor een korte tijd en daarna knijpt hij dicht en moet je weer een sigaret nemen om die weer even open te krijgen... Dus afgezien van toevoegingen is het allemaal lood om oud ijzer, even slecht dus... Heb tabak van tabak, dat levert je gemiddeld 10 jaar langer leven op... En dat is toch wel iets waard, dacht ik, als elke seconde dat je leeft een geschenk is...

Bij alles wat je verbrandt komt teer vrij en roken blijft een teer onderwerp

nee in alle tabak zit teer en nicotine dus door gezonde toevoegingen wordt de tabak zelf niet minder schadelijk

Het is wel minder schadelijk inderdaad. Pure tabak is nog altijd beter dan al die rotzooi die ze erbij in pleuren. Heb wel eens gelezen dat ze een stof toevoegen die nog verslavender is dan nicotine.

Neen het maakt helemaal niets uit. Als er geen kunstmatige toevoegingen in zitten, dan zijn er nog voldoende andere stoffen aanwezig,die roken slecht maken ( nicotine - teer ) En als er geen toevoegingen in zitten , dan kan je weleens juist meer gaan roken, en dat is juist de bedoeling van de fabrikant. Toegevoegd na 8 minuten: De reden van meer roken is, omdat je dan denkt dat het niet zo schadelijk is.

Nee hoor. Sigaretten zijn gewoon ongezond... Behalve als er geen teer & nicotine in zit, kan er misschien wel wat uitmaken.!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100