hoe verlaag je het best je vet% met zo min mogelijk spierverlies?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Door een eiwitrijk dieet en spiertraining en/of cardiotraining. Leen het boek Personal Trainer van Osgood Beingsick maar eens uit de bieb, daar staat haarfijn in hoe je e.e.a. aan kunt pakken.

Volg een koolhydraatarm dieet zoals: South Beach, dr Frank. Dus veel eiwitten (vlees, eieren, vis) Veel groentes en zo min mogelijk of geen brood, pasta, rijst, aardappelen en fruit.

door op een verantwoorde manier af te vallen.

Zoals hierboven/hieronder al is vermeld, afvallen met een eiwitrijk ''dieet''. Ik raad je aan om je aan te melden op een bodybuilding forum alla bodynet.nl om een voedingsschema en trainingsschema te maken die hun controleren zodat je je vetpercentage kunt verlagen met zo min mogelijk spierverlies.

ik weet niet of het is ivm overgewicht maar indien je dus je vet% wilt verlagen is een training waar je op een "normale" tempo kunt ademhalen van belang. bij vetverbranding is er zuurstof nodig, dus bij een intensieve training waarbij je naar adem snakt verbrand je voor zover ik weet geen vet waardoor je dus je vet% niet zult verlagen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100