Erica Terpstra is veel afgevallen. Als je nu op internet zoekt claimen veel aanbieders dat het hun dieet is, maar wat was haar echte dieet?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ze heeft zelf in een televisieprogramma (DWDD?) aangegeven dat ze een zwaar coachingstraject heeft gevold (dus met persoonlijke coach), dieetadviezen heeft gehad en gevolgd en training. Ik denk zelf dat de coaching een belangrijk aspect is van het dieet. Het gaat er niet zo zeer om wat je minder eet of in welke combinatie, maar de verandering in je denkpatroon en je eetgewoontes. Toegevoegd na 41 seconden: Als je het echte verhaal wilt weten lees dan haar boek: Help ik val af. Toegevoegd na 2 minuten: Quote: Het was begin mei 2008 dat Erica Terpstra voor eens en altijd besloot om de strijd aan te gaan met, zoals ze het zelf noemt, haar Bourgondische graasgedrag. Na meer dan veertig jaar aan mislukte diëten werd opeens de knop omgezet: “Tot hier en niet verder!” Sindsdien, dus in iets meer dan een half jaar, is ze veertig kilo lichter geworden. Deze ervaringen heeft ze vastgelegd in ‘Help, ik val af!’. Terpstra zal hierin ook tips geven om haar goede voorbeeld over te nemen. Zoals op de aankondiging van het boek staat: ‘Geluk is een keuze, zei de filosoof Descartes ooit. Laat je door de ervaring van Erica Terpstra inspireren om óók een nieuwe keuze te maken. Om af te vallen, om (weer) te gaan sporten en bewegen of bijvoorbeeld om een nieuwe baan aan te nemen. Levenslef, keuzes maken en daar de consequenties van aanvaarden. Daar gaat het om!’

Bronnen:
http://www.vetvrij.com/erica-terpstra-diee...

sporten en normaal eten

Ze schijnt een 'eiwitdieet' gevolgd te hebben, en had daarnaast een personal coach die haar heeft begeleid bij het sporten.

Bronnen:
http://fitness.blog.nl/voeding/2009/01/05/...

Dat moet wel een sherrykuur zijn. FILMPJE!

Bronnen:
http://www.youtube.com/watch?v=31yDONbjwD4

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100