Hoe kun je je pijngrens verhogen?

Toegevoegd na 16 minuten:
Bedoel dan voornamelijk zodat je bij bijv. de dokter gewoon kunt blijven liggen en je niet overal tegen verzet of de boel mij mekaar schreeuwt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Via acceptatie en weg-ademen. Door te accepteren wat je overkomt, en eraan mee te werken. Zo creëer je een goede sfeer, dat maakt het voor je geest makkelijker weinig of geen spanning op te bouwen. De spanning die wel opbouwt moet je direct weer weg ademen. Zo laat je de ervaring direct weer los en stapelt de pijn zich niet op. Daarnaast kun je de ervaring beter verwerken als je er bewust zelf voor kiest deze te hebben (meewerken).

Heel intensief sporten!

Door heel langzaam steeds weer een klein stukje verder te gaan. De opbouw duurt erg lang, als je het niet in stand houd, neemt het wel heel snel af!

Heel vaak die pijn ondergaan lijkt me het devies. Als je 10 keer je hoofd tussen de autodeur zet en hem dichtramt, doet het de 10e keer vast minder pijn. Succes! :-) Toegevoegd na 9 minuten: Owww, als ik die toevoeging had gelezen had ik dit antwoord natuurlijk nooit gegeven.... ;-) Maar om even specifiek antwoord te geven op je vraag. Misschien is dit niet het meest verantwoorde antwoord, maar een borreltje helpt wel. Let wel op dat dit zeker niet bij alle doktersbezoeken verstandig is.

In Indonesie en Maleisië kunnen ze er wat van om hun pijngrens te verleggen of zelfs uit te schakelen. Bij dit filmpje zouden de Thaiboksers in Nederland hard weglopen als ze dit moesten doen!!! In Nederland valt het waarschijnlijk onder 'mishandeling'van je leerlingen. Ik durf zelf te beweren dat deze beoefenaars uit de Indonesiche Pencak Silat wereld het makkelijk kunnen opnemen tegen de betere Muay-Thai, zoniet de beste MuayThai-Boksers kwa pijngrens verleggen. http://www.youtube.com/v/v5CfSNrU7k Toegevoegd na 2 minuten: Deze video moet het wel goed doen: http://www.youtube.com/v/v5CfSNrU7k8 Toegevoegd na 3 minuten: Kijk dan maar op deze site daar kun je het wel zien: http://www.kickbox.nl/forums/archive/topic/17078-1.html

Probeer minder angstig te zijn laat het gewoon op je afkomen. Omdat angst de pijn versterkt .

Met adrenaline.

Hypnose of zelfhypnose

proberen zo veel mogelijk te ontspannen, helpt mij in ieder geval wel iets bij tandarts.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100