Zijn deze bultjes op mijn bovenbeen psoriasis?

Ik heb sinds 2 maanden last van deze bultjes, ze jeuken niet en doen ook niet echt pijn. Ik ben bij de huisarts geweest en hij dacht dat het psoriasis was maar weet 't niet zeker.. Ik heb nu creme meegekregen maar maak me erg zorgen. Ik heb toen ik 13 en 15 was met mijn stomme kop 2 jongens gepijpt zonder condoom (niet geslikt) en ik las dat dat een symptoom van Psoriasis kan zijn. Ik maak me nu echt super erge zorgen...

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee dat is geen psoriasis dat zie er echt anders uit kijk maar op onderstaande link

Bronnen:
http://images.google.nl/search?q=psoriasis...

Ik begrijp waarom je huisarts het niet zeker weet. Het is zeker niet het typische beeld van psoriasis, zoals je in de bron van ronron1212 kan zien. Een beginnende psoriasis kan wel op zo'n manier beginnen, maar dan zou je moeten merken dat het steeds erger wordt. Er is ook een vorm van psoriasis wat hier wel wat op lijkt, psoriasis guttata, maar ook dan slechts een zeer milde of beginnende vorm. Overigens acht ik de kans, dat het om psoriasis gaat, klein, maar daar kan ik onmogelijk zeker van zijn. Ik begrijp ook, dat je bang bent voor HIV vanwege deze plekjes en onbeschermde seks. Bij HIV kunnen infecties ontstaan of verergeren. Psoriasis is niet een infectieuze ziekte; het is danook geen symptoom van HIV. Na onbeschermde seks kan het natuurlijk wel verstandig zijn om te controleren dat je niet besmet bent. Dat kan door bloedonderzoek via je huisarts. Of dat nodig is, hangt af van je sekspartner en hoeveel zorgen je je maakt. Toegevoegd na 1 minuut: Zie bron voor psoriasis guttata.

Bronnen:
http://www.google.com/search?safe=off&hl=n...

Ik heb dat ook gehad dat zijn gewoon allergiën. Of het zijn vlooien beten.

Het zou de druppelvorm van psoriasis kunnen zijn.

Eén van de symptomen van Candida (infectie) zijn bultjes op de bovenbenen. Candida ontstaat door het eten van teveel suiker en/of koolhydraatrijk eten.

Bronnen:
http://www.optimalegezondheid.com/alles-ca...
http://www.verbrand-buikvet.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100