Baarmoederpijn door spastische darm?

Ik zou graag horen van vrouwen met een spastische darm of je de pijn ook alleen kunt hebben rond je baarmoeder. Ik heb -denk ik- geen spastische darm maar heb wel om de zoveel tijd veel pijn achter en net boven mijn schaambeen. Het voelt exact als de pijn die je in het begin van een zwangerschap hebt: zeurderig trekkend. Het heeft geen link met m'n eisprong of menstruatie. En ook niet met de pil want ik ben er juist mee gestopt vanwege de pijn en de pijn kwam toch terug. Ik denk aan een spastische darm maar zit de pijn dan niet (ook) hoger?

Toegevoegd na 1 dag:
bedankt voor de antwoorden. Ik ben al naar de huisarts geweest en die weet het ook niet. Bloed was in orde. Ik heb geen problemen met ontlasting. Ik heb wel verschillende voedselallergieën. Ik mijd dus al veel soorten voedsel. Hopelijk is dit niet een nieuwe allergie. Ik probeer nu uit te vinden of ik gevoelig reageer op bepaalde voedingsmiddelen. Pijn is wisselend hevig en dan weer bijna niet aanwezig. M'n buik lijkt er één van een hoogzwangere :-( Zou een nieuwe allergietest zinvol zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik ken het. En ben voor dezelfde pijn ook na de dokter gegaan. Deze weet nog steeds niet wat ik heb. Mocht je last hebben van een spastische darm dan kun je het eerst ook proberen met andere voeding. Darmen kunnen ook gevoelig worden van bepaalde soorten voedsel. Van volkoren producten bijv. Misschien helpt dit om de pijn te verlichten. In ieder geval beterschap!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100