Wat kan de oorzaak zijn van vaginaal bloedverlies zijn? (Zie info)

Ik ben sinds mijn 12e (ben nu 20) altijd regelmatig ongesteld geweest. Elke maand word ik ongesteld op de 5e of 6e van de maand. Nog nooit ook maar 2 dagen later of eerder geweest. Ook duurt het altijd 3 of 4 dagen. Zo ook deze maand. 4 april werd ik ongesteld en 8 april was het weer over. Nu is het probleem dat ik de 15e opeens weer bloed (wat overigens een heel vies luchtje heeft, misschien iets teveel informatie, sorry) verloor. Nu dacht ik, ach het is altijd zo regelmatig, kan best een keertje raar verlopen. Maar nu heb ik dus wéér bloedverlies. Dit is dus al de 3e keer in 3 weken. Nu heb ik ook een soort jeuk/pijnlijk gevoel down daar. Daarnaast ook nog zeer veel buikpijn, terwijl ik normaal helemaal geen last heb van krampen of iets tijdens mijn menstruatie.

Ook tussen die periodes van bloed door had ik vaginale afscheiding, maar dit was eigenlijk net water, alleen ook met een niet al te fris luchtje.

Het is géén SOA, dat weet ik 100% zeker. Ik heb mij namelijk in de zomer op alles, echt alles, getest en ik had niks. Daarna heb ik geen seksueel contact meer gehad.

Ik begin mij nu dus aardig zorgen te maken, aangezien het altijd zo "normaal" verloopt. Mijn huisarts is een man, en ik ga daar niet graag heen met zulke klachten. Ook google ik het niet, alleen omdat er toch altijd de ergste dingen uit komen.

Ik vroeg mij dus af of iemand hier ervaring mee heeft, of een idee van wat het kan zijn..

Weet jij het antwoord?

/2500

Je moet echt naar de huisarts gaan. Het zou gewoon een infectie down under kunnen zijn ofzo en daarvoor moet je behandeld worden.

Toch best naar de gynaecoloog. Bloedingen kunnen veroorzaakt worden door zwangerschap, maar aangezien je laatst ongesteld was lijkt deze kans onwaarschijnlijk. Maar zoals je zelf zei, ook zeer ernstige zaken (kanker) kunnen dergelijke bloedingen veroorzaken. Ben je aan de pil? Ook de pil kan hier verantwoordelijk voor zijn. Misschien ben je onlangs veranderd van merk?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100