Morgen ga ik op vakantie en we gaan 8 uur rijden. m'n dochters slikken primatour, maar na hoeveel uur zou je weer een nieuw pilletje moeten innemen?

op de gebruiksaanwijzing stond 3x per dag innemen. maar wij gaan maar 8 uur rijden. de volgende dag gaan we nog 6 uur rijden.

oja en ze zijn 9 en 13. dus ze moeten een half pilletje in nemen.

alvast bedankt

Toegevoegd na 2 minuten:
sorry,
bij de vraag staat 'morgen ga ik op vakantie' dat moet 'morgen gaan we op vakantie' zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

ze mogen drie maal daags(om de 8uur dus) een half tabletje ik zou dit niet aanraden daar je er heel slaperig van kan worden dus ik zou een uurtje voor vertrek een halve geven en de volgende dag ook en mocht het nodig zijn zou je er nog een halve kunnen geven

Als er staat 3x per dag innemen zou je ze om de 8 uur mogen innemen. Aangezien jij aangeeft dat je hooguit 8 uur gaat rijden hoeven je kinderen morgen maar één keer een kinderdosering in te nemen. In de gebruiksaanwijzing staat ook (meen ik) dat je deze tablet dan wel één uur vooraf aan het reizen/vliegen/varen moet innemen. Daar moet je je wel aan houden, dan werkt het het beste. Toegevoegd na 1 minuut: Voor de volgende dag geldt dan hetzelfde: weer één uur voor het vertrek de kinderdosering geven.

De werking begint na dertig minuten en houdt zes tot acht uur aan, je hoeft dan ook maar een pilletje te gebruiken per persoon. Succes!! Toegevoegd na 1 minuut: Enkele tips om de kans op reisziekte te verkleinen: Eet een lichte maaltijd voor vertrek Eet ook tijdens de reis geen zware maaltijd, maar regelmatig iets lichts Snoep tijdens de reis zo min mogelijk Drink vlak voor en tijdens de reis geen koffie, alcohol of koolzuurhoudende drankennatuurlijke verzorging voor moeder en kind Specifiek voor wagenziekte: Ga voorin zitten, concentreer je op vergelegen punten Vermijd rook, vette etensluchten, benzinedampen en parfum Vermijd het lezen en schrijven in de auto Zorg voor frisse lucht door een raampje op een kier te zetten, of zet de airco aan Stop regelmatig en loop even rond Als bochtige wegen niet te vermijden zijn, vraag dan de bestuurder zo rustig mogelijk op te trekken en af te remmen.

Bronnen:
http://www.primatour.nl/PrimatourWagenziek...

Een dag is volgens mij 12 uur en een etmaal 24 uur, dus 3 x per dag wil dus zeggen 1 per 4 uur.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100