Als iemand om 11u 's ochtends naar drank ruikt, kan dat nog van de vorige avond zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dan kan wel maar dat hangt er ook een beetje vanaf tot hoe laat diegene heeft gedronken en hoeveel. Als diegene bijvoorbeeld uit gaat en die drink enorm veel en gaat door tot 6 uur s'ochtends dan kan je nog best naar drank ruiken om 11 uur.

ja, dat kan. bij een alcoholistische consumptie van normaal formaat heeft het lichaam anderhalf tot twee uur nodig, om dit af te breken. dus als iemand doorzakt tot een uur of 4 in de ochtend, dan kan het best zijn, dat hij. zij om 11 uur nog niet alle alcohol heeft afgebroken en dus nog naar drank ruikt.

Als die sindsdien nog niets gegeten heeft kan dat best zijn. Toegevoegd na 7 minuten: De lever breekt 7 gram alcohol per uur af. 1 glas alcoholhoudende drank bevat 10 gram alcohol. De lever doet dus 1,5 uur over 1 glas. Het alcoholgehalte in het bloed (promillage) is niet alleen afhankelijk van het aantal glazen dat iemand drinkt. Ook het gewicht en het geslacht van de drinker spelen een rol bij het gehalte aan alcohol in het bloed.

Bronnen:
http://www.voedingswaardetabel.nl/watiswat...

Ja, maar dan gaat het wel om sterke drank, met bier en wijn lukt dat bijna niet. De lucht van alcohol komt uit de poriën, niet uit de longen.

Als iemand de avond ervoor flink heeft gedronken kan degene de volgende ochtend zeker nog naar drank ruiken. Maar ik als oud werkende in de verslavingszorg denk dat je die vraag niet zomaar stelt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100