is het schadelijk om een waterpijp te roken met alleen water?

ik zag vanalles op internet van waterpijpen.
maar kun je ook een waterpijp roken
als er alleen water in zit?
en is dat dan schadelijk?

Weet jij het antwoord?

/2500

ik weet niet of het kan maar het is wel gezonder en niet schadelijk. het is wel minder lekker want de meesten roken waterpijp voor de tabak die erin zit.

Een waterpijp roken met "alleen water" kan natuurlijk niet. Je hebt altijd tabak(svervanger) en een kooltje (eventueel elektrisch) nodig. De tabaksvervangers zijn alweer een stuk minder schadelijk dan de normale tabak, maar nog steeds niet helemaal grondig getest. Als je alleen water in je waterpijp doet, zal er niks gebeuren en is dus ook niet schadelijk.

Waterpijp zonder tabak kan niet. Waterpijp is niet gezond en kan niet op gezonde manier gebruikt worden Samengevat: waterpijp kan alleen met tabak gebruikt worden, het kan dodelijk zijn per 1 uur rook je ongeveer 100 of 200 sigaretten lees bron.

Summiere Werking van een waterpijp, is. In een schoteltje met gaatjes doet men kooltje tabak en eventueel aromaten. Kooltje wordt verhit, daar komt de rest op en dan wordt er aan de pijp gezogen. De rook komt in het water terecht en gaat zo in de darm van de pijp naar de mond. Als je nu geen tabak, kooltje en de aromaten gebruikt dat ga je zuivere lucht door het water zuigen, in plaats van rook. Enigste dat je dan gaat hebben, dat de lucht vochtiger is die je inademen. Dit is natuurlijk een pak gezonder. Eventueel zou je bv eucalyptus in het water kunnen doen, maar dat is niet echt de bedoeling. Mischien dat iemand de waterpijp uitvind zoals er nu namaaksigaretten zijn. Robby BB

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100