ik ben 4 of meer keer per jaar verkouden en dan lopen de druppels gewoon achtermekaar mijn neus uit wat kan ik doen om dit tegen te gaan ?

ook heb ik dan pijn in mijn keel en zit mijn andere neusgat erg dicht

Weet jij het antwoord?

/2500

Ga eens naar je arts ,misschien allergisch voor iets?

Echina force gaan gebruiken van Dokter Vogel. Het werkt echt goed, dit heb ik uit eigen ervaring.

De gemiddelde Nederlander is ca.5 keer per jaar verkouden,dus zit je nog onder het gemiddelde,vooral bij koud weer veel naar buiten ook als je verkouden bent is de beste manier om verkoudheden tegen te gaan,en daarbij je weerstand te vergroten.

Lijkt mij net meer dan normaal, hooguit emigreren naar een warme bestemming kan uitkomst brengen in dit geval.

Het valt onder het 'normale' gemiddelde,maar als je er zo'n last van hebt kan je met je arts overleggen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je allergisch bent.

Is dat wel een verkoudheid .? Heb je een allergie gekregen ergens voor. Raadpleeg je huisarts een keer.!

Dat de druppels gewoon uit je neus lopen duidt op een beginnende verkoudheid. Het is net water en het valt er gewoon uit. Een dag later is dat niet meer zo, maar dan zit je hoofd vol snot. Je kan het verhelpen door een neusspray te gebruiken, werkt erg goed. Verder gaat het vanzelf over. Ga een keer vroeg naar bed, rust goed uit. Vier keer per jaar verkouden is helemaal niet veel.

Ik heb dit jaar voor het eerst een griepprik gehaald, daarvoor was ik ook heel vaak verkouden. Ook een goede weestand opbouwen doet wonderen. Zorg voor voldoende slaap, eet en drink voldoende en gezond en zorg voor de nodige vitanimes en beweging.

Om verkoudheid te voorkomen is het eerst belangrijk om vaak je handen te wassen. Verkoudheids- en ook griepvirussen worden namelijk vooral overgebgacht via de handen, en niet zoals men jarenlang gedacht heeft via micro-druppeltjes in de lucht.... (dat laatste gebeurt ook, maar veel minder vaak) Handen goed wassen met zeep (Liefst speciale desinfecterende zeep) en dat tien keer per dag (vaker als je veel in aanraking komt met mensen, of voorwerpen die kort tevoren door anderen zijn aangeraakt.) Extra na het neussnuiten of -peuteren. In de koude buitenlucht worden veel virussen snel geinactiveerd, dus dat zal ook helpen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100