Niet uit je bed kunnen komen, wat is de beste remedie hiertegen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Op tijd naar bed gaan, en je gordijnen niet helemaal dicht doen. Doordat je goed uitgeslapen bent slaap je lichter. Door het licht van de ochtend in je gezicht merkt je lichaam dat het tijd is om wakker te worden. Dan worden diverse processen opgestart (oa bloeddruk gaat omhoog) waardoor je wakkerder wakker wordt. In de winter moet je zo'n philips sfeerwekken nemen: Die begint 20 mins voor het afgaan al met je kamer te verlichten, waardoor hetzelfde bereikt wordt.

heb ik ook soms last van maar vooral als ik die dag niks 'nuttigs' te doen heb. bij mij werkt het dus als ik wat gepland heb. en dat kan vanalles zijn als ik het maar nuttig vind om daar mijn bed voor uit te komen! wellicht helpt dit voor jou ook...

remedie: neuro linguistisch programmeren stel je hersens in dat je eerder uit bed komt. gewoontes zijn af te leren

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Neurolingu%C3...

Gun jezelf de tijd rustig wakker te worden. Wen langzaam weer aan licht en geluid en probeer gelijk wat te eten (leg wat lekkers naast je bed voor de volgende ochtend voor het slapengaan). Werkt prima voor mij wanneer ik met name in de winter zelf ook wat lastiger m'n bed uitkom.

geef jezelf een goede reden om eruit te gaan, lekker ontbijtje, lekkere douchespullen, leuke plannen en niet te vergeten de tune van Queen: it's a beautiful daaaaay, the sun is shining, i feeeeel good, noooooo-one's gonna stop me now.....

Beste remedie voor niet uit je bed kunnen komen is er gewoon helemaal niet in gaan ;)

op de bank gaan slapen

Niet gaan slapen...?

Je wekker buiten handbereik zetten.

Haasten. Dan moet je wel om op tijd te komen. en anders zoiets:

Het is: water drinken. Trouwens, hier zit ook nog een wijsheid achter want van het drinken van water moet je binnen de kortste keren naar het toilet. Drinken is trouwens best wel nodig 's morgens maar je wordt er dus ook echt heel goed wakker van. Gooi het niet per ongeluk over jezelf of over je partner heen Rainbowsoul.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100