Heeft iemand ervaring met ganglions?

Een ganglion is een omkapselde holte die gevuld is met geelachtige glijstof. Het ganglion ontstaat vanuit het gewrichtskapsel of vanuit een peesschede. Het komt het meest voor aan de pols, meestal aan de rugzijde, soms aan de binnenkant van de pols.

Ik ben hier al 3 keer aan geopereerd, maar ze komen steeds terug !! Het is erg pijnlijk omdat ze bij mij onder een pees zitten, die pees komt dus strak te staan, hij zit boven op mn pols, op het buiggewricht zeg maar. Erg vervelend omdat ik mn pols niet goed kan buigen nu en ik nu ook last krijg van alle kleine gewrichtjes in mn pols die vast gaan zitten en waarvoor ik ook al fysio heb gehad.
Er is ook al geprobeerd ze aan te prikken en leeg te zuigen, en weg te drukken maar niks helpt. Weet iemand misschien nog een andere oplossing?

Toegevoegd na 52 minuten:
Met een boek op slaan is al geprobeerd, wegdrukken.. en lijkt me niet zo handig om dat te doen als er pezen en zenuwen boven liggen.

wat is zilverwater?

Toegevoegd na 22 uur:
jammer dat er soms niet goed gelezen wordt, hierdoor krijg ik antwoorden waar ik weinig aan heb bijv chirurg naar laten kijken terwijl ik er al 3 keer aan geopereerd ben !!En snap niet echt waarom ik die duimpjes naar beneden krijg... is het echt een rare vraag?

Weet jij het antwoord?

/2500

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100