Is er een soort trucje ofzo om van muggenbeten af te komen?

Ik heb vooral veel muggenbeten op mijn armen en benen opgelopen, is er een manier om ze sneller te doen verdwijnen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een snelle tip is om op elke muggenbeet een kruisje met behulp van je nagel te maken. Dit is echter een tijdelijke verlichting van de pijn/jeuk. Verder zijn er ook van die elektrische schok apparaatjes. Die schijnen ook de pijn en jeuk te verhelpen. Om een muggenbeet zo snel mogelijk te laten verdwijnen is het laten uitdrogen (net zoals bij een puist) het beste. Bij de Apotheek zijn er verschillende zalfjes te verkrijgen. Wellicht helpen deze? Ik ben helaas ook altijd een slachtoffer van muggen. Toegevoegd na 4 minuten: Ik lees net dat een beetje tandpasta, azijn of boter ook schijnt te helpen. Mocht je geen tijd hebben om naar de Apotheek te gaan, kun je misschien deze dingen uitproberen? Een druppeltje jodium schijnt ook wonderen te doen!

Een schokjesapparaat is een echte aanrader. Ze zijn te koop voor 10 euro en ze doen 2 á 3 jaar mee. Na 10 seconden is de jeuk verdwenen, en deze komt niet meer terug.

Zalf genaamd Nestosyl, tegen ontstekeningen en jeuk, werkt bij mij prima. Bij elke drogisterij te koop.

1. Met rust laten. Niet krabben. NIET een kruisje met je nagel erin zetten. Dat lijkt even te helpen, maar maakt het alleen maar erger. 2. Als het niet al te erg jeukt kun je wat azijn erop doen. 3. Als het erg jeukt en dik wordt kun je een zalf met antihistamine gebruiken. Azaron bv. 4. De plekken heel koud maken (met ijsklontje er zachtjes over wrijven) of juist het hele gebied onder de hete douche houden (zo warm als je kunt verdragen). Op beide manieren voel je de jeuk minder. 4. Een paardenmiddel (werkt geweldig) is hydrocortison. Het is een middel tegen eczeem. Het stilt de jeuk, de neiging tot krabben neemt af. Heel klein beetje gebruiken. Succes! Toegevoegd na 1 minuut: laatste punt moet 5 zijn natuurlijk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100