Wat zijn de voordelen voor laatbloeiers?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een belangrijk voordeel voor laatbloeiers is dat ze ook later zijn uitgebloeid.

Mijn gedachte? Nou, ze leren van de fouten die de vroeggroeiers (bestaat dat woord) maakten. Toegevoegd na 27 seconden: ? achter 'bestaat dat woord'. (Moderators?)

Een eigen huis met echt bed in plaats van de eerste ervaringen door te flikflooien achter het fietsenhok.

Dat ze niet zo snel in een midlifecrisis zullen terechtkomen.

Laatbloeiers hebben op andere terreinen toch ervaring opgedaan wat al te onrealistische verwachtingen kan temperen.

Dat ze meestal winterhard zijn.....

Dat je vaak al een veel beter beeld hebt van wie je bent en wat je wil, voordat je hals over kop verliefd wordt en je in iemands armen stort.... En daarna, als je eenmaal 'in bloei staat', makkelijker belangrijke beslissingen kunt nemen over je leven.

Bronnen:
persoonlijke ervaring

dat ze wat langer echt van hun jeugd kunnen genieten en kunnen ontdekken wie/wat ze zijn en wat ze willen

Beter een laatbloeier, dan een vroegknoeier....

Je bent nooit te oud om te leren .......dus eens zie je het licht ! En maakt het niets uit. De een leert nu eenmaal dingen sneller dan een ander. Je bent zoals je bent!

Als laatbloeier heb je meestal alles op de rails ,huis baan geld ,en kun je als alles mee zit onbezorgd aan de dingen beginnen ,die je op dat moment graag wil . Het voordeel ...........GEEN STRESS over dat alles .

Ik denk dat je als laatbloeier veel meer kunt genieten van wat je bereikt, omdat je als jonge twijg de dingen waarschijnlijk eerder als vanzelfsprekend zult beschouwen.

De bekendste laatbloeier is iemand die pas op latere leeftijd zijn aanleg laat blijken. Het wil per definitie dus niet zeggen dat zij "al volwassen en gesetteld" zijn. Eigenlijk staan ze aan de vooravond van het leven zelf, bezig zichzelf in de wereld te zetten. Voordelen? Ik denk dat zij evenwichtig, leergierig en doelgericht door het leven gaan.

laatbloeiers hebben het vordeel dat ze in het voorjaar niet te maken hebben met nachtvorst ,maar het nadeel dat ze in de herfst vaak te maken hebben met veel regen,

Ik denk zelf dat er niet zoiets bestaat als laatbloeier.

Dat ze een voorbeeld kunnen zijn voor de "vroegbloeier"

Als laatbloeiers laat aan kinderen beginnen zijn het betere ouders dan zij die ze al hadden voordat ze kinderen wilde... Dus wijsheid komt met de jaren...

dat je een hoop leuke dingen hebt kunnen doen zonder jengelende kinderen om je heen

Er is geen voordeel aan laatbloeier zijn. Het is je overkomen als het zo gaat. Er zitten overigens ook geen nadelen aan hoor. Zolang je jezelf nog kan zien als "jong en levendig en zelfs se*y" , ondanks de grijze haren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100