Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Je kunt ze in elk geval online bestellen. (Zie bron). Ook vanuit Limburg.

Volgens de tweede bron echter worden ze op Ebay al aangeboden rond de 5 euro - wat natuurlijk een schappelijker prijs is voor een stukje plastic at feitelijk niet veel meer doet dan een gaatje in een stukje papier. En inderdaad ; daar heb je ze al voor minder dan 2 euro.

In winkels heb ik ze eerlijk gezegd nog nooit gezien ; wellicht komt dat nog als het idee bekender wordt ? Ook is het een mooi artikel voor beurzen en braderieen natuurlijk - maar daar zul je dan weer teveel betalen.

Toegevoegd na 2 minuten:
Deze kost je 1,85 zonder verzendkosten wereldwijd, dus ook naar Nederland. Zal wel even onderweg zijn, maar mijn ervaringen met Chinese leveranciers op Ebay is prima.
http://www.ebay.de/itm/Pinhole-Rasterbrille-Lochbrille-Augentraining-Loch-Brille-Nadelohr-Entspannung-/230873239746?pt=DE_Mode_Accessoires_Damen_Accessoires_Herren_Accessoires_Sonnenbrillen&hash=item35c11e10c2
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding