Wordt je dik van seroxat?

Wordt je dik seroxat? Komt het dan doordat je er meer van gaat eten of door verandering in de afwisseling?

Weet jij het antwoord?

/2500

Tot de bijwerkingen van dat medicijn behoort het volgende: - Maag- en darmklachten, zoals misselijkheid, diarree, verstopping, krampen en verminderde eetlust. - Gewichtsverandering. Vraag je huisarts om een verwijzing naar een diëtist als de gewichtsverandering te groot en ongewenst is. Het blijkt toch wel een algemeen verschijnsel te zijn dat men door het slikken van seroxat aankomt, ondanks dat de eetlust vermindert. Andere gebruikers wijten het eraan dat het middel je rustig maakt, en dat daardoor je spijsvertering vertraagt. Zodra men het slikken mindert mindert ook het gewicht weer.

Bronnen:
http://medicijn.startpagina.nl/prikbord/44...
http://www.apotheek.nl/Medische_informatie...

als je je eetpatroon niet in de gaten houd zou dat kunnen. vraag z.n. advies en hulp bij de dietist. een kennis van mij is er idd dik van geworden, kreeg veel trek in zoet en gaf eraan toe. heel lastig je te beperken in bepaalde situaties, sterkte. enne: wat bij de een zo is hoeft niet perse bij jou zo te zijn.

Seroxat vertraagt de stofwisseling. Hierdoor neemt het lichaam meer voedingstoffen op uit je eten. Je zal op dieet moeten. Meer fruit, groenten en minder vetten en suikers.

Ja je wordt dikker van Seroxat. Ik ken iemand in mijn omgeving die een normaal figuur had, persoon begon met die medicatie en na een maand of 6 viel het op. Dikke buik, eetpatroon was niet anders dan voorheen. Ik zou ook eens de bijgevoegde link goed lezen.

Bronnen:
http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.ph...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100