Wat te doen aan cellulitis op bovenbenen?

Sinds ik in het afgelopen jaar redelijk wat kilo's ben aangekomen, heb ik ook een beetje last van cellulitis. Het is niet heel erg, maar ik vind het behoorlijk vervelend, en ik schaam me ervoor. Ik heb een eetstoornis, en ik merk dat de drang om af te vallen hierdoor alleen maar groter wordt, en dat wil ik niet meer. Dus wat kan ik er aan doen?
Ik weeg volgens mij niet heel zwaar, 51 kilo, en ik eet volgens mij gezond, en beweeg genoeg. Dus ik hoop dat jullie tips hebben.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Neit veel aan te doen, 90% van de vrouwen heeft cellulitis in meer of mindere vorm. Het is ook volledig normaal. Afvallen gaat in elk geval niet helpen, grote kans dat het blijft zitten. Gewoon zorgen dat je gezond blijft eten, genoeg water drinkt en lekker beweegt. Je kunt een voedende bodycreme gebruiken en die goed inmasseren, maar verwacht geen wonderen. Toegevoegd na 1 minuut: Zelfs een supermodel als Doutzen Kroes heeft striae en volgens mij ook cellulite op haar onbewerkte foto's: http://fstoppers.com/what-unretouched-photos-from-victoria-secret-look-like Toegevoegd na 4 minuten: Lees ook dit eens: http://fitvillains.tumblr.com/post/6620287517/hating-your-cellulite-let-it-go http://fitvillains.tumblr.com/post/25725422867/cellulite-is-a-result-of-the-bodys-natural-fat

daar hebben heel veel vrouwen "last" van en is normaal. naast een goede levensstijl en een normaal gewicht zou je wellicht fitness oefeningen kunnen doen die die spiergroepen in het probleemgebied trainen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100