Ik heb net voor het eerst mijn voorhuid over mijn eikel getrokken, daarbij is het me nu nog niet gelukt hem terug te doen, is dat een probleem?

mijn eikel is inmiddels al een uur ontbloot en ik krijg mijn voorhuid absoluut niet terug over mijn eikel, is dit een groot probleem?

Weet jij het antwoord?

/2500

Probeer het met wat vaseline, en ga " oefenen" onder de douche, dit had al veel eerder moeten gebeuren! Neem contact op met de huisarts, jouw voorhuid kan namelijk te nauw zijn waardoor het pijnlijk wordt. Succes.

Het is zeker een probleem als je voorhuid niet terug wil. Dat zou heel erg soepel allemaal moeten gaan. Ik zou naar de huisarts gaan. Het is niet echt dat je perse die voorhuid nodig hebt, er zijn gezonde mensen die besneden zijn. Maar als je het dan wel hebt, hoort het wel naar behoren te functioneren. En zoals een ander al zei, het kan te nauw zijn en dat is echt niet goed hoor. Sccs.

Als je een erectie hebt dan gewoon vochtig houden ( onder de douche) in je eikel knijpen om daar het bloed uit te knijpen ( zachtjes!) en voorzichtig masseren. : Anders inderdaad een afspraak met de huisarts maken want na verloop van tijd word het vervelend. Als je vervolgens ook nog een erectie krijgt dan word het pijnlijk. A Toegevoegd na 1 minuut: Héérlijk, zo'n smartfoon!.... Ik wilde dus zeggen, als je geen erectie hebt en die krijg je wel dan word het pijnlijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100