Weigeren zorgverzekeraars vaak mensen voor de aanvullende zorgverzekering?

Ik weet dat ze je niet mogen weigeren voor de basisverzekering, maar wel voor de aanvullingen. Maar gebeurt dat ook vaak? Op basis van wat voor soort dingen dan? Ik heb een vrij slechte gezondheid en allerlei klachten, maar geen officiele chronische ziekte ofzo, wat is dan de kans dat ik afgewezen word?

Weet jij het antwoord?

/2500

KAn op dit moment alleen voor mezelf spreken, echter ik werd telefonisch direct overgeheveld naar een hogere aanvullende verzekering en tevens advies gegeven waar ik op moest letten omdat ik op dit moment erg veel bepaalde zorg nodig heb. geen probleem dus. Gewoon even bellen.!!

Doorgaans geeft het weinig problemen, verzekerd ben je toch al bij ze, dus wellicht kunnen ze iets aan je verdieien.

Pas geleden is daarover een onderzoek bij Tros Radar geweest. Daarin werd aangegeven dat de meeste verzekeraars niet naar je ziektebeeld kijken. weigeren mogen ze je nooit maar mogen wel een hogere premie vragen. Wat versta je onder vaak ziek? Je hebt het over niet chronisch ziek zijn, volgens mij mogen ze je dan nooit de premie verhogen. Kijk gewoon eens even op de site van Tros Radar er zijn ook nog andere sites waar je deze info kunt vinden. Veel succes

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100