Ik kan erg moeilijk eten inslikken de laatste tijd, ik heb steeds het gevoel dat ik stik. Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn?

Het gevoel dat je een brok in je keel hebt als je niet uit je woorden komt.. dat krijg ik dus als ik eten probeer in te slikken.

Alsof mijn keel dicht geknepen word..

Weet jij het antwoord?

/2500

Ben jij een puber en/of sta je onder stress? Grote kans dat de oorzaak psychisch is. Je kunt iets niet verkroppen, en daardoor knijpt je keel dicht. Leer te ontspannen, ga bijvoorbeeld op yoga.

hier heb je een link! http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/82454-brokgevoel-steeds-het-gevoel-dat-er-iets-in-je-keel-zit.html lees dat maar goed door en je weet het;-) vertrouw je het niet even langs meneer de dokter

Kan van alles zijn: misschien eet je te snel, of ben je heel druk met allerlei zaken, waardoor je minder kan gaan eten terwijl je wel trek hebt. Ik zou bij het te lang duren, even langs de huisarts gaan. Zometeen maak je je allerlei zorgen, terwijl het heel goed opgelost kan worden met goede medicatie. Succes!!

Het kan ook nog een niet goed werkende schildklier zijn: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/82983-schildklier-klachten-en-symptomen.html

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100