Hoe kun je er voor zorgen dat je een goede stoelgang hebt?

Af en toe als je naar de wc moet om een grote boodschap te doen lijkt het of je een kind moet krijgen en zou je haast niet meer durven door te gaan. Hoe kun je er voor zorgen dat het er makkelijker uitkomt?

Weet jij het antwoord?

/2500

inderdaad goede voedzame voeding zoals vermeld, peulvruchten, chilli con carne, geen stress en niet teveel tobben zoals gdanonym al aangaf. Ik heb al genoeg aan een kop koffie met een sigaretje 's morgens ;) maar een goede kruidenthee doet ook wonderen, 's avonds bijv. voor het slapen gaan gewichtsafname thee van kneipp garandeerd je van een super stoelgang!

Gebruik je gluten? Anders zijn vezels en olierijke gerechten aan te raden. De poep wordt dan wat zalviger en probeert niet alle aambeien mee naar buiten te nemen. LEES op het toilet een boek en neem de tijd. In sommige gevallen moet je even schijt hebben aan geram van anderen op de toiletdeur en DE TIJD NEMEN. Als dit allemaal niet helpt, maak een afspraak met de tandarts voor een wortelkanaalbehandeling of denk aan een controlebezoek van de belastinginspecteur. Bij sommige mensen gaan bij die gedachten de darmen zo hard werken dat het er vloeiend uit loopt. Stop wel op tijd met denken aan deze anticonstipatie-projecties, flinke buikloop is ook NIET leuk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100