wat zijn de beste plaatsen om een tatoeage op je 16de te laten zetten?

ik ben net 16 geworden en ik krijg een tatoeage voor mn verjaardag ik zou graag willen weten wat de beste plaatsen zijn zodat het niet als ik 18 ben helemaal uitgerekt is. ik zou een tatoeage op mijn schouderbladen willen maar ik weet niet of dit zo verstandig is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Op je onderarm is een optie net zoals op je voet, onderbeen of schouderblad(en). Je lichaam groeit en veranderd. Daardoor heb je op plaatsen als je bovenarm, buik en zij meer kans dat je tattoo zal uitrekken.

Op je schouderbladen kan best hoor. Maar ik geef je wel een tip, weet wat je wilt zetten en realiseer dat je letterlijk getekent bent voor het leven. Want ik vind je wel erg jong. Er is ook reden dan het pas mag zonder toestemming op je 18e. Realiseer je dat goed.

Op je schouderbladen is geen probleem, kies wel een plek die je kunt bedekken, want veel werkgevers zijn er nog niet van gecharmeerd, laat het niet je toekomst in de weg staan, dus als je het zeker weet, denk dan niet alleen aan de toekomst van je lijf, maar ook van je carriëre. Verstandig trouwens dat je er wel bewust mee bezig bent, op je enkel is ook een optie, maar je rug is ook ok.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100