Kun je als volwassene over je eigen veters struikelen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja hoor, heel makkelijk. Veters raken wel eens los. Stel dat de veter van je rechterschoen loszit. Je staat stil, om te wachten tot je de straat kunt oversteken. Toevallig zet je je linkerschoen op de veter van je rechterschoen. Zodra je kunt oversteken, begin je te lopen. Als je begint met je rechterbeen, lukt dat niet - de veter zit immers vast onder je linkerschoen. Maar je lichaam beweegt al naar voren, want je was begonnen te lopen. Lichaam naar voren, voet zit vast  --  en plots lig je op je snufferd.

Tuurlijk kan dat. Maar ik denk dat je bedoelt dat het eigenlijk niet zou moeten gebeuren als volwassenen. Ach, het kan gebeuren.

Ja hoor... Heel goed... Hoe ouder je wordt, hoe makkelijker dat dat gebeurt...

Tuurlijk. Als je veters lang genoeg zijn...

Joh, ik weet als volwassene al over een grassprietje te struikelen. Veters vormen dan echt geen probleem meer.

Ik val altijd van trappen maar van losse veters ben ik nog nooit gevallen terwijl ik vaak de moeite niet neem losgeschoten veters vast te maken. Volgens mij is het dus onmogelijk (maar misschien loop ik op zo'n moment op eieren).

Dat is geen enkel probleem! Als veters losschieten en dat gebeurt bij sommige veters van kunststof,kun je met je rechter/linkervoet gemakkelijk op de veter van de andere schoen stappen.

Ja wel wis en waarachtig als ze maar lang genoeg zijn.!!!!!!!

Ja zeker kan dat. Die raken ook wel eens los, zelfs bij volwassenen

hahahaha ja het zal kunnen gebeuren zeker??vooral als je veters goed zijn vastgebonden in een dubbele knoop mij is het in iedere geval nooit overgekomen, alee dan word ik toch van iets gespaard

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100