of mijn benen gladgeschoren zijn of niet, elke porie(waar dus een haar groeid) zie je echt heel goed vanaf de knie naar beneden.wat te doen?

als ik zelfbruiner gebruik dan krijg ik uitslag zo soort puistjes die vol vochtigheid zitten en het jeukt dan enorm...ik let altijd op de benen van andere vrouwen die zijn egaler dan de mijne.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Heb je donker haar op je benen? En hoe lang scheer je ze al? Ik heb zelf vrij dikke, zwarte lichaamsbeharing. Hoe ik mijn benen ook scheer, je blijft elk 'haarzakje' (?) zien. M.i. komt dit omdat er gewoon een stukje donker haar achterblijft. Ik ben bang dat als bovenstaande bij jou ook het geval is dat je er niet veel aan kunt doen als je blijft scheren. Wel kun je in dat geval je benen (laten) harsen, misschien dat dit verschil maakt.

Even voorzichtig maar goed scrubben. Bijvoorbeeld met scrubgel of (beter) een scrubhandschoen. Probeer het wel eerst voorzichtig, voordat je enorm rode benen krijgt. Daarna afspoelen en inmasseren met een bodylotion of -olie. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100