wat verstaan mensen onder het word: Diva?

Ik ben zelf een beetje op zoek naar mezelf en probeer allerlei dingen dus ook een diva zijn. Maar hoe kan je dat zijn? En hoe loop je als een echt meisje en hoe doe je dat....?
Ben vanmezelf niet echt super deluxe arrogant en dat zoek ik niet echt in het woord diva maar als mensen dat eronder verstaan...En hoe gedraag je je als een echt meisje...( ik kan geen pumps dragen met mijn lengte!!! wel ballerina's vanwege dat ik 1.80 ongeveer ben....)
Hopelijk kunnen jullie me helpen. Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik versta een diva als een filmster die net gekleed zijn of haar ding doet. Dus als je geen filmster bent, kun je het wel nadoen, maar je bent het pas als je een filmster bent. Lopen doen ze op allerlei verschillende manieren. Ik denk dat je meer op zoek bent naar de "loop" van een model oid. Daar weet ik alleen van dat je met een rechte rug, recht zelfverzekerd vooruit moet kijken en sierlijk bewegen.

Een "diva" is een gevierde zangeres, oorspronkelijk uit de opera. Werd begin 19e eeuw daarvoor gebruikt maar is sinds die ook voor toneel en film in gebruik genomen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100