Als ik mijn vriend kriebel, begint zijn bovenlichaam hevig te schokken. Hoe kan dit?

Ik kriebel gewoon met mijn vingertoppen en/of nagels op zijn buik, rug of in de zij. Het is niet zo dat hij er niet tegen kan en daarom een stuipje krijgt. Hij zegt dat het komt omdat het heel fijn is. Hij doet dat niet bewust, dat stuiptrekken. Ik ga ook niet over bepaalde spieren ofzo. Het doet niet zeer ofzo dus het is geen kramp.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mannen en vrouwen hebben ergogene zones. Plekken op hun lichaam die extra prettig zijn bij aanraking. Je lichaam reageert daar spontaan op kan je zelf niet sturen bij aanraking. Erogene zones van de man Plekken die voor veel mannen lekker zijn: •penis: niet alleen de eikel, maar ook de ballen en het perineum (stukje tussen ballen en anus) zijn gevoelig •billen •mond •binnenkant van de dijen Veel mannen vinden het ook lekker als hun tepels, hals, handen, voeten en onderbuik worden aangeraakt. En vaak is de anus ook een gevoelige plek. Dit is maar een selectie van erogene zones, misschien hebben jij of je partner nog wel andere gevoelige plekken. DUs nix geks lekker genieten en ontdek ook jouw erogene zones. ;)

Bronnen:
www.seksualiteit.nl/welke_erogene_zones_zi...

Jij prikkelt zijn lichaam, en die reageert daarop. Zenuwuiteinden nemen die prikkels op en geven dat 'stroompje' weer door naar spieren die zich gaan aanspannen. Actie = reactie om kort te zeggen. :) Voor iedereen is dat verschillend. En er is niets geks aan. En het bovenstaande klopt ook. Hij geeft ook aan dat het fijn is, dus ik zou zeggen, blijf het gerust doen ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100