Wat te doen tegen uitslag op de penis?

Ik heb rode puistjes op mijn penis en het brandt soms een beetje, wat kan ik hiertegen doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Misschien heb je een soa, het zijn kenmerken van een Soa. Je kan denk het best een testje laten doen, bloedprikken en urine afnemen, en als je niks heb gwn een afspraak maken bij de Huisarts.

Als je niet weet wat het is dan kun je er het beste zelf helemaal niks aan doen zodat het niet erger wordt! Wat je wel kunt doen is zo snel mogelijk een afspraak met je huisarts maken, is helemaal niet vreemd ofzo hoor, de dokter is wel wat gewend! Veel sterkte

aan je nickname te zien ben je 15? de kans dat het een soa is kan je zelf het beste inschatten, maar vooralsnog ga ik daar niet vanuit. mogelijk masturbeer je veel? ik zou sowieso je penis even rust gunnen wat dat betreft. ook een dun laagje uierzalf (geen creme) kan het helingsproces bevorderen. als je er echter last van blijft houden, of het verergert, dan zal je toch de gang naar de huisarts moeten maken. die zal er overigens niet van opkijken.

Na het wassen Nestosyl erop, hersteld de huid en haalt jeuk en het branderige gevoel weg, te koop bij de drogist.

als jke zomaar uit het neits een branderig huid en puistjes op je geslachtsdeel hebt zou ik nergens mee experimenteren of smeren, maar direct contact opnemen met de huisarts. Het kan een infectie zijn en dan krijg je gewoon antibiotica of een zalfje o.i.d. het is vrij normaal als je met jouw leeftijd dit soort dingen krijgt, althans de dr zal niet vreemd reageren. maar dan weet je wel direct dat hij zorgt dat het geneest. Noot te lang wachten bij evt. Soa's daar kunnen weer gevolgen van komen.

Het zal een uitslag zijn van de warmte, misschien moet je eens proberen een niet te strakke onderbroek aan te trekken. En het zou zo maar kunnen dat het ook uitslag kan zijn van een beetje urine,als je hebt geplast zorg er in iedergeval voor dat jij je fluit goed droog maakt met een stukje wc papier,want urine kan behoorlijke uitslag geven. Toegevoegd na 1 minuut: Probeer het een weekje uit,en anders naar de dokter.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100