Wanneer naar de huisarts of specialist met concentratieprobleem?

Hallo allemaal, ik heb het idee dat ik minder goed kan concentreren dan anderen. Wanneer zou ik hiermee naar de huisarts moeten gaan en moet ik hiermee wel naar een specialist en stel ik me aan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als jij je zorgen maakt ga je naar je huisarts. In overleg met je huisarts kan je kijken of specialistische hulp/onderzoek noodzakelijk is.

Als jij ergens mee zit of ongerust over bent kun je daar mee naar de huisarts. De huisarts zal dan samen met jou beslissen of een specialist nodig is of niet.

Je maakt je ongerust en misschien is dat helemaal niet nodig. Praat er eens over met mensen die je vertrouwt, blijf er niet mee rondlopen. Mocht je je dan toch nog zorgen blijven maken, dan kan je altijd een gesprek aanvragen met je huisarts. Dan bekijk je samen met hem/haar of een specialist nodig is. Maar dan ben je wel al vele stappen verder dan nu. Of jij je aanstelt kan niemand op GV bekijken danwel beoordelen. Jij zit er in ieder geval mee, dus mijn advies is om in eerste instantie je hart te luchten bij iemand die je vertrouwt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100