Hoe laat je iemand langer in bed liggen?

Naar aanleiding van de top 2 vragen: Hoe krijg je iemand er makkelijk in, en in de ochtend weer uit?

Toegevoegd na 8 minuten:
Leeftijd: 18-55

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als de persoon ligt te slapen, neem dan zijn wekker stiekem weg...

Ha, die Nickelango; Door je bedgenoot 's ochtend met dezelfde opwinde activiteiten te wekken waardoor die de avond ervoor uitgeput in slaap is gevallen.

Waarom zou je dat willen? Denk je dat het voor het bestwil is van die persoon om wat meer beduren te maken? Zo ja, dan is de beste manier: overtuig die persoon ervan, zodat de motivatie uit hemzelf komt. Zorg er, voor zover je dat kunt, voor dat de omstandigheden meewerken. Dus speel 's ochtends met de kinderen, zodat die persoon lekker door kan pitten. Tenslotte: een goed bed doet wonderen. Als je bed te hard is, zodat je arm beter slaapt dan jijzelf, ben je niet geneigd nog even te blijven liggen.

met chloroform lukt het je zeker...

Zet de wekker een paar uur terug,en hang zwart plastic aan de binnen kant van de ramen,en zorg dat hij zijn horloge niet om heeft.

Gooi een paar slaappillen in zijn biertje, en vraag of het biertje bij de bewuste persoon ook zo zwaar valt!

Zorgen dat die 's nachts heel laat naar bed gaat. Dan slaapt die lekker hele dag door...!

Iemand gaat graag naar bed als het er gezellig en aangenaam is. Niet gelijk licht uit en slapen. Als in bed bij de avond getrokken wordt en niet alleen bij de nacht hoort. Dus wellicht, een lampje met een boek, of een leuk muziekje, in ieder geval iets waardoor het knus en leuk is. Wat je daarvoor kiest is afhankelijk van de persoon. Als iemand 's avonds eerder naar bed gaat krijgt die al extra rust ook al slaapt die nog niet. Door deze extra rust zal er 's ochtends makkelijker opgestaan worden.

door hem ' s nachts slaappillen te geven :D

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100