Waarom wachten met het gezonder maken van friet?

LEES ONDERSTAAND ARTIKEL:
http://lifestyle.nl.msn.com/foto/gallery.aspx?cp-documentid=149488792

Waarom niet gewoon in 2011 meteen naar de max. 5 procent? Waarom deze tussenstap in 2011?

Weet jij het antwoord?

/2500

Omdat de productieprocessen (fabrieken) en bronkeuzes (leveranciers, etc.) zich moeten aanpassen - en dat gaat niet van de ene op de andere dag.

Waarom wachten...... gewoon wat minder van eten.

Hier in Canada zijn bijna alleen maar gezonde vetten en olieen te vinden (omega-3 ez.) en alles smaakt verdacht veel naar motorolie. Geen idee of dat nieuwe vet of die nieuwe olie dezelfde samenstelling zal hebben als wat hier gebruikelijk is maar zo ja, dan adviseer ik Nederland rustig aan de smaak te wennen want lekker is anders. Geniet maar van je patatje zolang het nog kan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100